Welkom bij Lemster Studio

Welkom bij Lemster StudioOpmerking: deze pagina's zijn uiteraard hopeloos verouderd. Ooit begonnen om wat beginselen van web-ontwikkelen onder de knie te krijgen. Ik heb besloten het toch maar te laten staan.

Over wie hebben we het eigenlijk (de dader, zeg maar)

Omdat deze site hoofdzakelijk over mijn persoontje gaat en over wat mij zoal bezighoudt, licht ik hier heel beknopt een gedeelte van mijn doopceel.


Mijn naam is Robert Zijl, geboren op 22 april 1968 in het idyllische havenplaatsje "IJmuiden" onder de rook van de Hoogovens (pardon: Corus). – de voorgaande zinsnede is uitermate sarcastisch bedoeld –


In 1998 leerde ik mijn vrouw, Annelie kennen. (Dank je An, mijn steun, toeverlaat, hulp, kracht, bijstand, fallback, failsafe en liefste vrouw van het westelijk halfrond).


Omdat zij in Apeldoorn woonde en ik in IJmuiden, zijn we in 1999 naar Apeldoorn verhuisd.


Mijn werk weigerde mee te verhuizen. Het pand van de werkgever bleef halstarrig in Amstelveen staan. De reistijd Apeldoorn-A'veen was 2 1/2 uur, dus dat kon zo niet langer.


Trouwfoto Robert en Annelie We trouwden in 1999 in Apeldoorn en gingen in Zeewolde wonen (de 'gulden' middenweg en lekker centraal). Dit scheelde aan alle kanten reistijd. Van en naar het werk, maar ook van en naar familie.


Daarnaast waren we van meet af aan overtuigd dat de te verwekken kinderen aan Zeewolde een prachtige omgeving zouden hebben om op te groeien. Die kinderwens werd vervuld: in 2002 werd Ivo geboren, en in 2004 zag Jasper het levenslicht.


Twee gezonde jongens, en we vinden het mooi geweest. Hoofdstuk "kinderwens" is gesloten. Definitief. Een auto is gemaakt voor 4 personen, de meeste zitbanken zijn tweepersoons, er zijn gewoon teveel aanwijzingen dat de natuur het zo bedoeld heeft. Daarnaast voelt het goed zo. Mama is een jongentjesmoeder, en papa ziet zich niet met dochters frobelen.


Annelie is gestopt met werken, dat hadden we afgesproken. Tot de jongste naar de basisschool gaat is Annelie thuis. Dat doet pijn, hoofdzakelijk in de portomonee. Deze legt daardoor de nadruk op zijn laatste drie letters, als het wat grotere aankopen betreft (portomonee!)